Μπορεί να είναι ένας εκ των κορυφαίων εν ενεργεία προπονητών στο ΝΒΑ αλλά και ένας στη σύγχρονη ιστορία του έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα κόσμου με τους Miami Heat (2012, 2013), αλλά η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή του Eric Spoelstra έλαβε χώρα μόλις χθες (22/7), όταν η σύντροφός του, η Νikki Sapp, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο 4χρονος γιος τους κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο μετά από σωρεία χημειοθεραπειών που κράτησαν αρκετούς μήνες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας πήγε για μια απροσδόκητη χειρουργική επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε μια μάζα. “Καλοήθης” είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.

Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν… έκανε (επιτυχημένες) χημειοθεραπείας.

Ήταν… και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην το κάνει κανένας από εμάς.

Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΑΠΑΛΛΑΓΉ.

Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Sapp Spoelstra (@nikkisappspo)