Η τελική φάση για τους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ βαδίζουν στην τελική τους ευθεία, με τους Milwaukee Bucks και τους Atlanta Hawks στην Ανατολή και τους Phoenix Suns και LA Clippers στη Δύση να δίνουν τη δίκη τους μάχη για το δαχτυλίδι.

Όσον αφορά τη σειρά των Bucks των αδερφών Αντετοκούνμπο με τα «Γεράκια» της Georgia, αυτή θα εκκινήσει σήμερα (03:30, Cosmote Sport 4), με τα «Ελάφια» να καλούνται να υπερασπιστούν ακέραια για ακόμα μια φορά την πόλη τους (5-0 φέτος), μια πόλη που δε φαίνεται πως χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Steven A. Smith, δημοφιλή παρουσιαστή- δημοσιογράφο του ESPN, αλλά και της εκπομπής First Take, η οποία φρόντισε να υποβαθμίσει τόσο την εν λόγω περιοχή όσο και όλες τις εναπομείνασες στη φετινή κούρσα!

«Εννοείται πως όχι» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήθελε να ταξιδέψει στο Milwaukee για τους τελικούς περιφέρειας και ΝΒΑ, ενώ η κεντρική παρουσιάστρια του σόου, Qerim Rose, χαρακτήρισε απαίσιες τις πόλεις των φετινών διεκδικητών (Phoenix, Milwaukee, Atlanta, LA), σε μια δήλωση που γεωγραφικά, ιστορικά και κοινωνικά δεν έχει καμία ουσία.