Όχι πως το ESPN είπε κάτι που δεν έχει ξαναειπωθεί. Το σενάριο αυτό έχει ξανακουστεί πολλές φορές και το έχουν πει αρκετοί. Όταν όμως, το τεράστιο και έγκυρο αμερικανικό δίκτυο λέει κι αυτό ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να φύγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τους Bucks αν η ομάδα δεν φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ, τότε μιλάμε για μεγάλο θέμα.

Το ESPN παρουσίασε τα power rankings των ομάδων για τη φετινή σεζόν. Στο Νο 1 έβαλε τους Bucks, τους οποίους έχρισε φυσικά απόλυτο φαβορί για να πάρουν τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 1971!

ESPN’s Power Rankings:

1) Milwaukee Bucks
2) LA Lakers
3) LA Clippers
4) Toronto Raptors
5) Denver Nuggets
6) Miami Heat
7) Boston Celtics
8) Houston Rockets
9) Dallas Mavericks
10) Philadelphia 76ers

Το αμερικανικό δίκτυο ανέφερε ότι τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν μεγάλες ελπίδες να πάρουν το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, το ESPN παρουσίασε και το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο για κάθε ομάδα στις μάχες της επανέναρξης του καλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος του πλανήτη.

Για τους Bucks ανέφερε ότι το καλύτερο σενάριο είναι να πάρουν τον τίτλο και έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να το πετύχουν αυτό. Το δίκτυο ανέφερε ότι τα «ελάφια» έχουν τον περσινό MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο ως ηγέτη ο οποίος έχει δίπλα του μια σειρά από εξαιρετικούς και αμυντικογενείς παίκτες που μπορούν να στέψουν την ομάδα πρωταθλήτρια.

Ας πάμε όμως, και  στο… ψητό. Το ESPN ανέφερε ότι αν οι Bucks δεν πάνε στους τελικούς τότε αυτό θα είναι αποτυχία, καθώς ανάμεσα στα άλλα είχαν και το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα ως την διακοπή. Το αμερικανικό δίκυττο ανέφερε ότι η αποτυχία μπορεί να έρθει αν ο Γιάννης σε σταθεί αγωνιστικά στο ύψος του κι αν η ομάδα έχει τραυματισμούς. Κι αν γίνει αυτό, τότε το ESPN τόνιζε ότι το ενδεχόμενο να φύγει ο Giannis θα είναι ορατό.

Ο Αντετοκούνμπο έχει βέβαια συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα η ομάδα του θέλει να του προσφέρει max συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Μιλγουόκι.

Το ίδιο πάντως, σκεπτικό με το ESPN είχε προ ημερών και ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Kendrick Perkins.