Ο Patrick Ewing κατάφερε να πουλήσει την έπαυλη του στο New Jersey μετά από προσπάθειες αρκετών χρόνων.

 Ο θρύλος του NBA και των New York Knicks, στους οποίους αγωνίστηκε για 15 ολόκληρα χρόνια (1985-2000) είχε βάλει προς πώληση το πολυτελές του σπίτι στο New Jersey από τον Οκτώβριο του 2015 αλλά μέχρι τώρα δεν κατάφερε να το πουλήσει σε κάποιον. Μάλιστα, το αρχικό ποσό που αξίωνε ήταν 7 εκατομμύρια δολάρια αλλά η τιμή που το πούλησε τελικά, 5 χρόνια μετά, ήταν 2.65 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Ewing είχε αγοράσει το σπίτι το 2007 έναντι 6.35 εκατομμυρίων δολαρίων και ήλπιζε να βγάλει ένα μικρό κέρδος μερικά χρόνια αργότερα. Κανείς δεν το ήθελε όμως και η τιμή του έπεσα από τα 7 εκατομμύρια δολάρια στα 4.8 το 2019, για να πουληθεί τελικά φέτος με  2.65 εκατομμύρια δολάρια!! Αυτό σημαίνει ότι έχασε 3.7 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του σπιτιού.

 O Ewing που πλέον ασχολείται με την προπονητική κοουτσάροντας το Πανεπιστήμιο Georgetown, προφανώς και δεν ”ξόδευε” πολύ χρόνο στο σπίτι και για αυτό άλλωστε, προσπαθούσε επί χρόνια να το πουλήσει. Μάλιστα, ένα χρόνο πριν το είχε βάλει προς ενοικίαση με 25.000 δολάρια το μήνα. Πάντως, ο αγοραστής έκανε μία εξαιρετική συμφωνία που θα τη θυμάται για αρκετά χρόνια.

 Το αρχοντικό του Ewing (μεγέθους 10.524 τετραγωνικών ποδιών) ξεκινάει με ένα πανέμορφο φουαγιέ. Το διώροφο οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει τζάκι διπλής όψης και εσωτερικό μπαλκόνι. Η κουζίνα του σεφ διαθέτει συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα εκπληκτικό χώρο για να απολαύσει κάποιος το πρωινό του. Στον επάνω όροφο βρίσκεται η υπερπολυτελής και μεγάλη σουίτα ενώ υπάρχουν και επιπλέον τέσσερα υπνοδωμάτια.

 Το σπίτι είναι προσαρμοσμένο στον πολύ υψηλό σκελετό που έχει όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ενώ ο παλαίμαχος παίκτης πρόσθεσε μόλις το αγόρασε και ένα δωμάτιο για να βλέπει ταινίες σαν να βρίσκεται σε σινεμά, αλλά και ένα γήπεδο μπάσκετ έξω για να θυμάται το αγαπημένο του άθλημα. Η πίσω αυλή διαθέτει επίσης μία πανέμορφη πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας και σπα

 Απολαύστε και μόνοι σας τη σπιταρόνα που πούλησε πρόσφατα ο Patrick Ewing: