Ποιος είδε τον Kevin Garnett και δεν τον φοβήθηκε. Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, θυμήθηκε και πάλι την κόντρα του με τον ιδιοκτήτη της τέως ομάδας του, Minnesota Timberwolves, τον Glen Taylor, «απασφάλισε» και έσυρε τα εξ αμάξης στον «εχθρό» του.

Ο 43χρονος παλαίμαχος παίκτης θα μπει στο Hall Of Fame (κλάση του 2020). Μια άλλη από τις ομάδες του, με την οποία μάλιστα έγραψε ιστορία, καθώς πήρε τον τίτλο στο ΝΒΑ, το 2008, οι Celtics (έπαιξε στους «Κέλτες» από το 2007 έως το 2013), αποφάσισαν σε ένδειξη τιμής να αποσύρουν την φανέλα του.

Αντίθετα, οι Minnesota Timberwolves, με τους οποίους πρωτοέπαιξε στο ΝΒΑ και φόρεσε την φανέλα τους από το 1995 έως το 2007 και από 2015 έως το 2016 οπότε και αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να κάνουν το ίδιο.

Ο Garnett θεωρεί ότι πίσω απ’ αυτό «κρύβεται» ο Taylor με τον οποίο είχε κάκιστες σχέσεις.

Ο τέως σταρ του ΝΒΑ μίλησε στο «Athletic» για το όλο θέμα και εξαπέλυσε μύδρους κατά του ιδιοκτήτη των «Λύκων», τονίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έφυγε από την ζωή ο τέως προπονητής της ομάδας, Flip Saunders.

Αναλυτικά ο Kevin Garnett είπε: «Ο Glen Taylor ήξερε που είμαι. Δεν ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν. Πρώτα από όλα δεν είναι γενναιοδωρία.  Το δεύτερο είναι ότι δέχεται πίεση από φιλάθλους, από την κοινωνία. Ο Glen και εγώ καταλαβαινόμασταν πριν πεθάνει ο Flip Saunders. Όταν πέθανε ο Flip, σταμάτησε αυτό. Δεν θα συγχωρήσω τον Glen. Νόμιζα πως ήταν ειλικρινής, σαν άνθρωπος σαν επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέμαι. Πρέπει να συνεχίσω. Τα χρόνια μου στη Minnesota ήταν όμορφα. Όμως, τώρα δεν θέλω να έχω σχέση με τον Glen Taylor. Αγαπώ τους Timberwolves, πάντα θα αγαπώ τους ανθρώπους που γαμ@@… εκεί πέρα. Πάντα θα υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου για τη Μινεσότα. Αλλά εγώ δεν κάνω business με φίδια. Δεν θέλω δουλειές με γαμ@@… φίδια».