Ο Κevin Garnett μίλησε σε συνέντευξή του στο ESPN για την επιλογή του στο Basketball Hall Of Fame του 2020 μαζί με τους Τim Duncan, αλλά και τον μεγάλο αδικοχαμένο θρύλο του ΝΒΑ, Κοbe Bryant. Στη συζήτησή του όμως αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του, κυρίως στους Boston Celtics, με τον Paul Pierce να κάνει την “έκπληξη” και να εμφανίζεται στο πλάνο του για μια πολύ όμορφη συζήτηση.

Δείτε τι δήλωσε αρχικά ο Kevin Garnett:

«Για να πετύχεις στην καριέρα σου χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων. Να αφιερώσεις χρόνο, να κάνεις θυσίες, να μην ξεκουράζεσαι ούτε μέρα, να ξεπερνάς τα εμπόδια, να μαθαίνεις, να μην βρίσκεις δικαιολογίες. Τα έκανα όλα αυτά για τούτη την στιγμή. Να είσαι Hall of Famer είναι ό,τι σπουδαιότερο μπορεί να συμβεί. Θέλω να πιστεύω πως ήμουν σπουδαίος συμπαίκτης. Ο Πιρς και ο Άλεν με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και παίκτη. Τιμή μου να είμαι μαζί με τους Κόμπε και Ντάνκαν».

Με τη σειρά του ο Paul Pierce είπε τα εξής:

«Είμαι συγκινημένος. Παίζουμε μαζί από το σχολείο. Τιμή μου που μοιράστηκα το παρκέ με τον Κέβιν. Δεν έχω δει άλλον παίκτη με τόσο μεγάλη επιθυμία. Πάντα έδινε τα πάντα. Δεν έκλεψε ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο σε προπόνηση».

Δείτε και το σχετικό βίνετο: