Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αναζητήσει άλλη ομάδα το καλοκαίρι του 2021, μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του με τους Bucks. Ο Kevin Garnett δεν είναι ένας από αυτούς και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, μιλώντας σε podcast.

«Δεν βλέπω τον Γιάννη να φεύγει. Νομίζω ότι ο Γιάννης αισθάνεται άνετα σε μία μικρή αγορά. Δεν θα θελήσει όλες αυτές τις ευθύνες που έχουν οι μεγάλες αγορές. Ξέρω ότι τα social media θα παίξουν ένα ρόλο σε αυτό, αλλά είναι πολύ πολύ σταθερό, πολύ πεισματάρικο παιδί. Μέχρι που μπορεί να κάτσει άλλα τρία χρόνια στο Milwaukee και να δει αν λειτουργεί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πιο έξυπνο που μπορεί να κάνει, αλλά είναι αρκετά μυαλωμένος για να βγει μπροστά και να μείνει με αυτή την ομάδα και να το περάσει μέχρι να αλλάξει οπτική. Δεν τον βλέπω να φεύγει», τόνισε ο KG.

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ πρόσθεσε ακόμα: «Χρειάζεται πάντως περισσότερη βοήθεια, την οποία πάντως μπορεί να βρει και εκεί που βρίσκεται. Η Ανατολή θα είναι διαφορετική την επόμενη χρονιά. Έχεις τον KD (Kevin Durant), που έχει μείνει δύο χρόνια εκτός. Δεν ξέρω εάν θυμάστε ακόμα όλοι σας τον John Wall, αλλά επίσης είναι δύο χρόνια εκτός. Η Ανατολή περιμένω να είναι πολύ διαφορετική την επόμενη χρονιά».

Ο Allen Iverson, από την άλλη, θέλει να δει τον Γιάννη σε άλλη αγορά. Τελείως διαφορετική αγορά. Ο “Answer” μίλησε κι αυτός σε podcast με δύο άλλους πρώην NBAers, τον Stephen Jackson και τον Matt Barnes, όπου είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Στο Golden State θέλω να τον δω. Ναι, ναι. Θα ήθελα πολύ να τον δω εκεί. Θέλω να πάει στο Golden State φίλε».