Οι Clippers θέλησαν να περιγράψουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τα όσα έγιναν στην διακοπή του ΝΒΑ, αλλά κυρίως στο διάστημα που ο κορονοϊός άρχισε να σπέρνει τον θάνατο στον πλανήτη. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο σταρ της ομάδας, Paul George.

Ο 30χρονος παίκτης μίλησε για τον κορονοϊό, αλλά δεν έμεινε εκεί. Έδωσε και την απαραίτητη πολιτική χροιά στο όλο θέμα και μίλησε και για τις τελευταίες δολοφονίες αφροαμερικανών στις ΗΠΑ.

Ο Paul George περιέγραψε με τον δικό του τρόπο στο τι έγινε στον κόσμο και στο ΝΒΑ, αλλά στιγμάτισε και τους θανάτους των Breonna Taylor, Ahmaud Arbery, George Floyd.

Το βίντεο είχε τίτλο: «While we were away».

Ο ηγέτης των Clippers, Paul George είπε ανάμεσα στα άλλα: «Έκλεισαν τα γήπεδα, αφαίρεσαν τα στεφάνια, ο κορονοϊός εξαπλώθηκε. Το zoom έγινε μέρος της δουλειάς μας, τα σχολεία έκλεισαν, οι νοσηλευτές έγινα οι δικοί μας All Stars. Οι Breonna Taylor, Ahmaud Arbery, George Floyd δολοφονήθηκαν».

H Breonna Talyor είχε σκοτωθεί μέσα στο σπίτι της στο Louisville όταν αστυνομικοί έκαναν ντου μετά από ένα συμβάν στο οποίο ο φίλος της άτυχης 26χρονης είχε πυροβολήσει αστυνομικό στο πόδι.

Ο Ahmaud Arbery δεν είχε σκοτωθεί από αστυνομικούς. Δολοφονήθηκε από δυο ένοπλους λευκούς πολίτες. Έκανε τζόκινγκ όταν εντοπίστηκε από τον 64χρονο Gregory McMichael και τον 34χρονο γιο του, Travis McMichael, οι οποίοι νόμιζαν ότι ο Arbery έμοιαζε με κάποιον ο οποίος είχε κάνει ληστείες στην πόλη Glynn County της, Georgia. Οι δυο άνδρες κυνήγησαν τον 25χρονο Αφροαμερικανό, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

 

ΤΟ BINTEO ΤΩΝ CLIPPERS ΜΕ ΤΟΝ PAUL GEORGE