Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ακούσει ένα σωρό εγκωμιαστικά σχόλια μετά τις εμφανίσεις τους στους φετινούς Τελικούς του ΝΒΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Bucks. Κανένας, πάντως, δεν έφτασε στο σημείο να τον κατατάξει μεταξύ των πέντε καλύτερων παικτών που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ. Ή ακόμα και ψηλότερα. Αυτό που έκανε δηλαδή ο George Karl.

Ο παλιός προπονητής των Bucks μίλησε πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό του Μιλγουόκι TMJ4, όπου πέρα απ’ όσα καλά είχε να πει για τον Έλληνα σούπερ σταρ, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον “Greek Freak” και τον αγαπημένο του παίκτη…

«Τα τελευταία δύο χρόνια, είναι πιθανότατα ο αγαπημένος μου παίκτης. Και είναι περισσότερο από τον τρόπο που παίζει και το πόσο καλά παίζει. Απλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζει», τόνισε αρχικά ο Karl.

«Για μένα είναι Top 5 παίκτης και ανεβαίνει στους τρεις καλύτερους. Τον λατρεύω επειδή παίζει και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κάποια μέρα θα βάζει και το τρίποντο με ποσοστό 35%. Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι πώς θα τον μαρκάρεις εάν βάζει τρίποντα».