O Draymond Green έχει σοκαριστεί από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Adreian Payne, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και συμπαίκτη του άσσου των Golden State Warriors στο κολλέγιο Michigan State.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Green προσφέρει 100.000 δολάρια σε ίδρυμα, που θα φέρει το όνομα του εκλιπόντα, με σκοπό να τιμάται πάντοτε η μνήμη του.

Τα λόγια του Green συγκινούν και ο θάνατος του Payne έχει κοστίσει στον παίκτη των «πολεμιστών».

Στη συγκινητική ανάρτηση του, αναφέρει:

 «Όποιος τον ήξερε, γνώριζε ότι ήταν άκακος, ήταν ένας απίθανος άνθρωπος, ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους άλλους, παρά για τον εαυτό του. Έχασε τη ζωή του βοηθώντας άλλον. Δεν βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει ένα φίλο, ήταν μία περίπτωση φιλονικίας. Όταν έφτασε εκεί, δέχτηκε την σφαίρα.

Σε αγαπώ αδερφέ, είσαι απίθανος. Τρύπησες το ταβάνι. Τα κατάφερες από το Ντέιτον του Οχάιο, σου είχαν πει ότι δεν θα τελείωνες ούτε το Δημοτικό, λόγω των μαθησιακών δυσκολιών σου. Τα κατάφερες, έφτασες στο Κολέγιο, αποφοίτησες. Σου είπαν ότι δεν θα έπαιζες σε υψηλό επίπεδο, επειδή δεν μπορούσες να τρέξεις και να σουτάρεις ταυτόχρονα. Έφτασες στο ΝΒΑ, που ήταν το όνειρο όλων μας.

Σε αγαπώ, μέχρι να τα πούμε ξανά. Έχεις το λόγο μου, θα προσέχω τα παιδιά σου με όποιο τρόπο μπορώ.»