Όταν μιλάμε για τους καλύτερους σουτέρ στο ΝΒΑ και ίσως γιατί όχι αν θέλετε και στην ιστορία του, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τον Klay Thompson των Golden State Warriors. Ένας συγκλονιστικός σποτ και μη σουτέρ, που ταλανίζει τις αντίπαλες άμυνες εδώ και αρκετά χρόνια.

Αρχικά, ο Thompson έχει αγωνιστεί με τους “Πολεμιστές” 9 χρόνια, όσα βρίσκεται άλλωστε και στη Λίγκα. Έχει καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλητής ΝΒΑ 3 φορές στην καριέρα του ήδη. Έχει συμμετάσχει 5 φορές σε All Star Game, έχει κερδίσει μια φορά το διαγωνισμό των τριπόντων στο All Star Game του 2016 και έχει καταφέρει να διακριθεί και σε άλλα πολλά ατομικά ρεκόρ. 

Στην καριέρα του μετράει με τους Golden State Warriors μάλιστα μέχρι στιγμής και 19,5 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 615 παιχνίδια που έχει παίξει στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ. Βεβαίως φέτος ήταν άτυχος, καθώς στους τελικούς του ΝΒΑ την προηγούμενη χρονιά είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και δεν τον απολαύσαμε καθόλου φέτος.

Το ΝΒΑ δημοσίευσε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του τα τελευταία πέντε χρόνια της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικότατο.

Δείτε το εν λόγω βίντεο: