Έχοντας περάσει από πολλά και δύσκολα “κύματα” ο Derrick Rose εξακολουθεί και παραμένει “πονοκέφαλος” για τις αντίπαλες άμυνες στο ΝΒΑ. Φέτος μάλιστα, ο D-Rose στους Detroit Pistons πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήταν καταλυτικός παράγοντας αρκετές φορές στις νίκες της ομάδας του.

Παρά το γεγονός πως τα πρώτα του χρόνια στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Chicago Bulls δεν έχουν κάποια σχέση με την τωρινή κατάσταση, ο Rose δεν τα παρατάει ποτέ. Και καλά κάνει. Βέβαια δεν είναι ο MVP Rose του 2011, αλλά ακόμη προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του και ταλανίζει τις αντίπαλες άμυνες.

Φέτος με τους Detroit Pistons, o Derrick Rose μετρούσε σε 50 αγώνες 18,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ ανά παιχνίδι. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Rose δεν τα παρατάει και βοηθούσε πολύ την ομάδα του μέχρι και τη διακοπή της Λίγκας να έχει ελπίδες για τα Playoffs του ΝΒΑ.

Το Bleacher Report πήρε την πρωτοβουλία να του αφιερώσει ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Derrick Rose τα τελευταία 5 χρόνια στο ΝΒΑ. Σε αυτά άλλαξε 5 ομάδες. Αρχικά έπαιζε με τους αγαπημένους του Chicago Bulls. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για τους New York Knicks, μετά στους Cleveland Cavaliers παρέα με τον “King” Lebron James. Από εκεί μετακινήθηκε στους Minnesota Timberwolves και κατέληξε να αγωνίζεται φέτος με τους Detroit Pistons.

Δείτε το εν λόγω βίντεο των τελευταίων 5 χρόνων του Rose στο ΝΒΑ: