Η πιο σημαντική ημέρα στην καριέρα τόσων και τόσων αθλητών, η ένταξή τους δηλαδή στο απόλυτο πάνθεον του ΝΒΑ, ολοκληρώθηκε χθες, με τη γενιά του 2021 να εισάγεται το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου στο Hall Of Fame!

Συγκεκριμένα, οι Chris Webber, Paul Pierce, Chris Bosh, Bill Russell (προπονητής) και ο… δικός μας Toni Kukoc ήταν οι πρωταγωνιστές του κορυφαίου πρωταθλήματος στη βραδιά, και τιμήθηκαν για την τρομερή τους συνεισφορά σε αυτό τις περασμένες δεκαετίες.

Όσον αφορά τον Κροάτη σούπερ σταρ των ευρωπαϊκών υδάτων, αυτός θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους Chicago Bulls, την ομάδα που τον υποδέχθηκε στο ΝΒΑ το μακρινό 1993, όσo και τους Michael Jordan και Scottie Pippen για την περίτρανη πλέον σκηνή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης του 1992, όταν θέλησαν να βάλουν δύσκολα στον μέλλοντα συμπαίκτη τους!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Michael Jordan και τον Scottie Pippen που με διέλυσαν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Βαρκελώνη και μου έδωσαν το κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να αποτελέσω ένα σημαντικό κομμάτι των Chicago Bulls».

 

 

 

 

Παράλληλα, όσον αφορά τον θρύλο των Boston Celtics, Paul Pierce, αυτός στάθηκε σε όσες ομάδες των προσπέρασαν στο Draft του 1998, όπου κατέληξε εν τέλει στους Κέλτες, θέλοντας να τις… ευχαριστήσει για την επιλογή τους!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Clippers, Grizzlies, Raptors, Nuggets, Warriors, Mavericks, Kings, 76ers, Bucks.
Οι εννιά ομάδες που με.. προσπέρασαν. Σας ευχαριστώ που μου βάλατε κι άλλη… φωτιά»