O assistant coach των Lakers, Phil Handy, αποφάσισε να γίνει «ασπίδα» για τον Lebron James και να απαντήσει σε όλους λένε εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι οι προπονητές που είχε ο «βασιλιάς»… δεινοπαθούσαν μαζί του. Ο Handy τόνισε ότι ο Lebron δεν καπελώνει τους προπονητές του αν και όλοι λένε στο ΝΒΑ ότι ο James κάνει ό,τι θέλει στις ομάδες που είναι και βλέπει πολλές φορές τους… προπονητές του ως… διακοσμητικό στοιχείο.

Το ωραίο είναι ο Handy ξέχασε τι είχε γίνει στους Cleveland Cavaliers με τον Lebron James και τον David Blatt. Τα περισσότερα ΜΜΕ έλεγαν ότι ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν έπιασε στους Cavaliers και απολύθηκε ο Blatt ήταν ο James, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις τον αγνοούσε και φυσικά έκανε του κεφαλιού του στο παρκέ και δεν έδινε σημασία στις οδηγίες του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού

Το πόσο σεβόταν ο «βασιλιάς» τον Blatt είχε φανεί πολλές φορές. Ολοι θυμούνται για παράδειγμα ένα ματς με τους Suns, στο οποίο ο Lebron χρεώνεται με επιθετικό φάουλ και αμέσως αρχίζει να διαμαρτύρεται στους διαιτητές, ενώ το ίδιο κάνει και ο Blatt. Μετά από λίγο όμως, ο James τα παίρνει με την εμμονή του Blatt να φωνάζει και του ρίχνει ένα μεγαλοπρεπέστατο σπρώξιμο για να πάει στον πάγκο.

Ήταν και ο Handy στους Cavaliers

To άλλο πιο ωραίο είναι ότι ο Handy ήταν συνεργάτης του Blatt στους Cavaliers και ξέρει καλά από πρώτο χέρι ποια ήταν η σχέση του Αμερικανοϊσραηλινού με τον «βασιλιά».

Όπως και να ‘χει πάντως, ο Handy υπερασπίστηκε τον James και ανέφερε: «Υπάρχουν media που λένε ότι ο Lebron είναι ο κόουτς ή είναι αυτός που σκοτώνει τους προπονητές. Αν τον ήξεραν ή αν δούλευαν μαζί του, θα καταλάβαιναν ότι έχουν κάνει μεγάλο λάθος. Είναι ένας από τους σταρ που ακούει τους προπονητές του και ποτέ δεν κάνει του… κεφαλιού του. Είναι ηγέτης, αλλά θέλει να έχει κατεύθυνση από τους προπονητές του».

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ LEBRON ΣΤΟΝ BLATT

 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥ LEBRON ME TON BLATT