Ο James Harden πήγε στο Brooklyn για να σχηματίσει μία super team μαζί με τον Kevin Durant και τον Kyrie Irving, αλλά έπειτα από δύο σκάρτα χρόνια γεμάτα αναποδιές, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει αλλού το επόμενο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το Bleacher Report ο “μούσιας” σκέφτεται πολύ σοβαρά να γίνει free agent την off season του 2022. Ένας από τους λόγους, μάλιστα, είναι επειδή δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν free agent, στα 13 χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ!

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Harden θα αποτελέσει απαραίτητα παρελθόν από τους Nets. Το ενδεχόμενο, άλλωστε, να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην τωρινή ομάδα του, παραμένει πιθανό. Αυτό ενδεχομένως να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την εξέλιξη της φετινής χρονιάς για το Brooklyn. Δεν χάνει πάντως τίποτα να δεχτεί προτάσεις και από άλλες ομάδες το καλοκαίρι…

Σύμφωνα πάντως με το εν λόγω δημοσίευμα ο σούπερ σταρ των Nets ΔΕΝ είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τρεις λόγους στο Brooklyn:

  1. Δεν του αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση με τον Kyrie Irving και το “παίζει – δεν παίζει”, ανάλογα με το πού έχουν αγώνα οι Nets.
  2. Η διαχείριση των rotations από τον Steve Nash, ο οποίος προτιμά να στηρίζεται στους παίκτες που παίζουν καλά, από το να έχει “στάνταρ” αλλαγές στο παιχνίδι.
  3. Δεν τρελαίνεται για τη ζωή στο Brooklyn. Και η πολύ μεγάλη φορολογία της Νέας Υόρκης, παίζει και αυτή ένα ρόλο…