Μετά από μια πολύ μέτρια σεζόν για τους ίδιους, η οποία στιγματίστηκε έντονα από τραυματισμούς, κορονοϊό αλλά και πολύ μέτριο για τα επίπεδά τους μπάσκετ, οι Atlanta Hawks δείχνουν ιδιαίτερα κινητικοί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι θέλοντας να ενισχύσουν άμεσα τον κορμό τους εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη να κυριαρχούν και διάφορα σενάρια μεταγραφικών στόχων, με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ μάλιστα να αναφέρουν πως τα “Γεράκια” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Dejounte Murray από τους San Antonio Spurs!

Συγκεκριμένα, το κύριο αντάλλαγμα δεν θα είναι άλλο από τον John Collins, με τον ικανό “ψηλό” να αναμένεται να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς από το στρατόπεδο της Georgia καθώς φαίνεται πως έχει ζητήσει άμεσα Trade.

Βέβαια, και μιλώντας καθαρά για την περίπτωση του Murray, οι Hawks θα πρέπει να δώσουν και κάτι παραπάνω αν θέλουν να πείσουν τα. “Σπιρούνια”.

Φέτος, σε 68 ματς με τους Τεξανούς ο νεαρός άσος μέτρησε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ αλλά και 2 κλεψίματα -επίδοση που είναι η μοναδική στην ιστορία του ΝΒΑ- ενώ την ίδια στιγμή μπήκε και στο πρώτο All Star Game της καριέρας του.