Οι Hawks είχαν κάθε πρόθεση να “χτίσουν” πάνω στον κορμό της περσινής σεζόν, μπαίνοντας στο φετινό πρωτάθλημα. Όχι πια. Η κακή πορεία των περσινών φιναλίστ των ανατολικών playoffs (είναι 13οι στην Ανατολή με ρεκόρ 17-20) έχει θορυβήσει προφανώς τον GM Travis Schlenk, ο οποίος σκοπεύει να ανακατέψει την τράπουλα. Ποιος είναι ο… άσος που ψάχνει; Ο Ben Simmons.

Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα (7/1) ο Marc Stein στο Substack, η Atlanta αναμένεται να εμπλακεί στο μεγαλύτερο φετινό σίριαλ του ΝΒΑ, αρχίζοντας συζητήσεις με τους 76ers για τον Ben Simmons, το μαύρο πρόβατο της Philadelphia. Οι Hawks δεν είναι βέβαια διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Trae Young, επομένως θα πρέπει να βρουν ένα ελκυστικό πακέτο νεαρών παικτών και draft-picks, προκειμένου να πείσουν τους Sixers.

Όπως και να ‘χει, ο χρόνος περνάει επικίνδυνα τόσο για τους 76ers, οι οποίοι κάποια στιγμή θα πρέπει να απαλλαγούν από τον Αυστραλό γκαρντ, όσο και για τους Hawks, καθώς έχουν πολύ χαμένο έδαφος να καλύψουν στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου…