Οι Atlanta Hawks είναι η πιο τρανή έκπληξη της φετινής postseason, αφού η ομάδα της Georgia έχει κατορθώσει προς το παρόν να περάσει ήδη δύο σειρές με μειονέκτημα έδρας.

Χθες, κέρδισε για 3η φορά σε 4 αναμετρήσεις στην έδρα των Philadelphia 76ers (103-96) και κατάφερε να αρπάξει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Τελικούς περιφέρειας, όπου θα συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Milwaukee Bucks του.

Μπορεί ο Trae Young να ήταν για ακόμα μια φορά θετικός τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά, με τον απόφοιτο του Oklahoma να μετράει 21 πόντους (5-23 σουτ, 2-11 τρίποντα) και 10 τελικές πάσες, και οι Gallinari και Collins να προσέθεσαν από 17 και 14 πόντους (και 16 ριμπάουντ) αντίστοιχα, αλλά αν δεν υπήρχε ο Heurter δύσκολα θα κέρδιζαν τα “Γεράκια“.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο τριτοετής guard μέτρησε 27 πόντους με 10-18 σουτ και 2-4 τρίποντα, την ίδια στιγμή που μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 3 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, στην κορυφαία βραδιά της καριέρας του.
Επίσης, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως στο Game 5 έμεινε άποντος (0-7 σουτ, 0-4 τρίποντα) αλλά στα δύο επόμενα ματς της σειράς (1 νίκη, 1 ήττα) πέτυχε 44 πόντους αθροιστικά!

 

 

Από την άλλη μεριά, για τους 76ers -που συνεχίζουν να αποτυγχάνουν αισθητά κάθε φορά στα Playoffs– ξεχώρισαν οι Joel Embiid και Tobias Harris με 31 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 24 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.