Αtlanta Hawks και Philadelphia 76ers τέθηκαν αντιμέτωποι χθες στη Georgia στο πλαίσιο του Game 6 της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς της Ανατολής, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εν τέλει με 104-99, να ισοφαρίζουν σε 3-3 και να στέλνουν τη σειρά ξανά στην πόλη τους για το τελευταίο Game 7.

Ωστόσο, ένα τέτοιου βεληνεκούς ματς ελλοχεύει εντάσεις και καυγάδες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να… πιάνονται στα χέρια!

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο, ο Dwight Howard δεν κατάφερε να αρπάξει το αμυντικό ριμπάουντ μετά το πολύ δυναμικό box out του Solomon Hill, τον οποίο και πέταξε στο παρκέ αρπάζοντάς τον γερά, αλλά μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων η φάση έληξε σύντομα.

 

   

 

Στο δεύτερο μέρος, έλαβε χώρα ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό, πολύ πιο ακραίο αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστές τους Joel Embiid και John Collins.

4 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Καμερουνέζος χτυπάει άγαρμπα τον τελευταίο στην προσπάθειά του να σκοράρει στο low post, με τους δύο αθλητές να ορμούν ο ένας τον άλλον, σε μια σύρραξη που οδηγήθηκε εκτός παρκέ!