Miami Heat και Phoenix Suns υπερασπίστηκαν για 2η φορά τις έδρες τους και προηγούνται με 2-0 στις σειρές με Philadelphia Sixers και Dallas Mavericks αντίστοιχα.

Heat- Sixers   119-103

Οι πρωτοπόροι της Ανατολής δεν συνάντησαν δυσκολίες ούτε στο 2ο ματς ενάντια στους Sixers, μιας και η έλλειψη του Joel Embiid ήταν εκ νέου εμφανής και κόστισε στους φιλοξενούμενους.

Ο Adebayo ήταν κορυφαίος, όπως και στο 1ο ματς, τελειώνοντας το game 2 με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ, «διπλός» ήταν ο Butler με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν οι Herro και Oladipo με 18 και 19 πόντους αντίστοιχα. Απών ήταν ο Lowry.

Για τους φιλοξενούμενους ο Maxey έκανε πολύ καλό ματς με 34 πόντους, ο Harris πρόσθεσε 21 και ο Harden είχε 20 μαζί με 9 ασίστ. Ωστόσο οι Heat ήταν ανώτεροι ξανά και η απουσία του Καμερουνέζου σέντερ είναι καταλυτική, αφού οι Sixers χάνουν μεγάλο μέρος από τη δυναμική τους.

 

Suns- Mavericks   129-109

Καθοριστικό ήταν το 23-2 των «Ήλιων» στην 4η περίοδο, αφού έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους και το 2-0 ήρθε σχετικά άνετα.

Για τους νικητές ο Booker μέτρησε 30 πόντους, ο Paul είχε 28 με 8 ασίστ και ο Crowder 15 με 7 ριμπάουντ. Ο Doncic πάλεψε ξανά μόνος του, τελειώνοντας τον αγώνα με 35 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Ο Bullock είχε 16, ενώ ο Brunson ήταν πάλι εκτός…πνεύματος και δεν μπόρεσε να δώσει ανάσες στον Σλοβένο, πετυχαίνοντας 9 πόντους με 3/12 σουτ.

Οι Suns έχουν περισσότερο βάθος και λύσεις, ενώ για τους Τεξανούς ένας Doncic είναι αδύνατο να φέρει την άνοιξη.

 

Tags:
NBA