Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, είναι πλέον ένα ολόκληρο φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία του ΝΒΑ. Οι «Πολεμιστές» συνεχίζουν να είναι τα απόλυτα αφεντικά στο παρκέ, με το ρεκόρ τους μέχρι τώρα, να ξεπερνά από εκείνο των Σικάγο Μπουλς σε ανάλογη κατάσταση, με την τότε τεράστια ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν να καταλήγει στο ιστορικό 72-10 τη σεζόν 1995-1996. Παράλληλα, κυριαρχούν και σε «αρένες» εκτός παρκέ, όπως εκείνη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το Dubnation, κατάφερε να «σπάσει» τα κοντέρ και στο Facebook, όπου οι συνολικές δραστηριότητες (like, comment, share) των χρηστών της εν λόγω πλατφόρμας στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, έφτασαν συνολικά τις 14.533.738! Αριθμός ασύλληπτος, με τα 9 από τα 10 ποστ με τη μεγαλύτερη απήχηση στο Facebook, να ανήκουν στους πρωταθλητές.

nba-teams-january-facebook

 

Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις, μάλιστα, είχαν να κάνουν με τον Στεφ Κάρι, με πιο δημοφιλές το κάλεσμα για ψήφισή του, εν όψει της συμμετοχής στο All Star Game. Και πώς να μην έχει τόση αναγνώριση, άλλωστε, ο περσινός MVP της κανονικής περιόδου, όταν… δε σταματάει την πλάκα;

Δεύτεροι ακολουθούν οι Σαν Αντόνιο Σπερς με έναν αριθμό που «αγγίζει» τις 6.170.204 αλληλεπιδράσεις με τους φιλάθλους τους, για να έρθουν τρίτοι οι Μπουλς με 5.244.417. Οι εν λόγω ομάδες, εκτός του ότι συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων της λίγκας, βρίσκουν αυτή την ανταπόκριση στο κοινό του ΝΒΑ, για τον απλούστατο λόγο της κοινής τους κυριαρχίας τα τελευταία 30 χρόνια, μοιραζόμενες σε αυτό το διάστημα 11 πρωταθλήματα. Ο «θρύλος» που δημιούργησαν γύρω από το όνομά τους, θα τις κρατά πάντα ψηλά. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αναλαμβάνει να ξεπεράσει… μόνος του, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς, προηγούνται των δευτεραθλητών στις μετρήσεις, με τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις με το κοινό να έχουν να κάνουν με τις ψήφους στον «Black Mamba», ο οποίος ήταν πρώτος στη διαδικασία αυτή για την είσοδο στο All Star Game. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Χιτ, οι Κλίπερς, οι Θάντερ, οι Κινγκς και οι Νικς. Αξιοσημείωτη είναι, ασφαλώς, η δουλειά που κάνουν οι Τορόντο Ράπτορς. Παρότι βρίσκονται στη 13η θέση για τις συνολικές δραστηριότητες του κοινού, κατέχουν τη 2η μόλις στα comments και τα shares, στην προσπάθεια να πείσουν το κοινό να κάνει All Stars τους ΝτεΡοζάν και Λόουρι. Just do it!

 

If you are contemplating voting for Lowry & DeRozan, here is your answer…Just type Kyle Lowry #NBAVote & DeMar DeRozan #NBAVote in SEPARATE posts in the comments section to cast your vote. Thanks!

Δημοσιεύτηκε από Toronto Raptors στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Τι να πει κανείς και γι’ αυτή την φώτο; 153.000 likes, 6.000 shares, 1.500 comments! Τα σχόλια περιττά, όπως δείχνει και η στατιστική της…

 

Respect.

Δημοσιεύτηκε από San Antonio Spurs στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Οι Ουόριορς, λοιπόν, είναι έτοιμοι να επεκτείνουν τη «δυναστεία» τους εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Και πώς να μην ελπίζουν σε κάτι τέτοιο, όταν έχουν τέτοιες εμπνεύσεις (λίγο πιο παλιά, καθώς αφορούσε τα Χριστούγεννα, αλλά πάντοτε μια καλή αφορμή να καταλαβαίνουμε πώς εκλαμβάνουν στις ΗΠΑ το μάρκετινγκ)…

 

“Πολεμικα χριστουγεννιατικα καλαντα”

Our favorite Christmas carol this year !!! #dubs #dubnation

Δημοσιεύτηκε από basketblog.gr στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015