Όπως ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Adrian Wojnarowski το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (22/4), οι Charlotte Hornets πήραν την απόφαση να λύσουν την κοινή τους συνεργασία με τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, τον James Borrego!

Ουσιαστικά, ήταν μια -αν και όχι τόσο αναμενόμενη- λογική κίνηση από πλευράς του οργανισμού της North Carolina, με τη στασιμότητα της ομάδας αλλά και την για δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία εισόδου στα Playoffs της Ανατολής να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εν λόγω απόφαση -ενώ, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος ο Woj, ένας από τους λόγους για τους οποίους και απολύθηκε ήταν και η μη εξέλιξη prospects όπως οι Miles Bridges, LaMelo Ball και Devonte’ Graham, ο οποίος πλέον αγωνίζεται για τους New Orleans Pelicans.

Συνολικά, ο Borrego πέρασε 4 χρόνια στην πόλη και τον σύλλογο μετρώντας κατά σειρά 39-43, 23-42, 33-39 και 43-39 στο τελικό ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μπει στα Playoffs, από τα οποία απέχουν πια οι Hornets 6 χρόνια.
Αν μάλιστα, συνυπολογίσει κανείς και την ανικανότητα πρόκρισης έστω στα ημιτελικά, το χρονικό διάστημα ξηρασίας έγκειται στα 20 χρόνια…