Το ΝΒΑ μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη της σεζόν (30 Ιουλίου), αλλά κάποιοι βλέπουν ακόμα πιο πέρα. Βλέπουν στα πλέι οφ. Ο παίκτης των Raptors, Serge Ibaka μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά η ομάδα του απέναντι στους Bucks του Γιάνη Αντετοκούνμπο στον δρόμο για τους τελικούς όπως και πέρσι που το Toronto άφησε στον «άσο» τον Ελληνα παίκτη και τα «ελάφια» πήγε στους τελικούς και πήρε τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο Ibaka σχολίασε το ενδεχόμενο της μονομαχίας των Raptors με τους Bucks. Και φυσικά στάθηκε στον απόλυτο σταρ των «ελαφιών» και mega star του NBA, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης των Toronto Raptors έσταξε μέλι για τον Giannis και περιέγραψε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο το πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει μια ομάδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ibaka αποθέωσε το ταλέντο του «Greek Freak», τονίζοντας ότι χρειάζεται έναν στρατό για να σταματηθεί.

Αναλυτικά ο παίκτης του Toronto είπε:

«Οι Bucks διαθέτουν παίκτες όπως ο Γιάννης και απέναντι του χρειάζονται ψηλά κορμιά που να μπορούν να κινήσουν γρήγορα τα πόδια τους. Το καλό είναι ότι έχουμε τέτοιους παίκτες. Θα χρειαστεί ένας… στρατός από παίκτες για να σταματήσεις τον Αντετοκούνμπο.

Τουλάχιστον θα έχει κάποιον να κοιτάξει στα ίσια γιατί συνήθως δεν υπολογίζει κανέναν. Θα πάει στο καλάθι ό,τι και να γίνει.

Αν όμως δει μπροστά του ένα ψηλό κορμί πριν έρθει η βοήθεια, τότε ναι, αυτό βοηθάει. Έχουμε τον OG Anunoby, τον Pascla Siakam που είναι αρκετά ψηλοί. Ίσως κι εμένα αν χρειαστεί».

O GREEK FREAK ENANTION TOY TORONTO