Ο Kyrie Irving έχασα μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν, καθώς δεν του επιτρεπόταν να αγωνίζεται στα εντός έδρας ματς, λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε εμβολιαστεί.

Σίγουρα αυτός ο παράγοντας επηρέασε την ομάδα του Μπρούκλιν, η οποία χθες «σκουπίστηκε» από τους ανώτερους Σέλτικς με 4-0 στα προημιτελικά των playoffs του ΝΒΑ.

Ωστόσο ο 30χρονος play maker διαμήνυσε ότι θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στους Νετς, μαζί με τον Durant, για να χτιστεί από το προσεχές καλοκαίρι κάτι γερό και ικανό για μεγάλα πράγματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο απολογισμός του Irving, με το πέρας του game 4, που απέφερε τον αποκλεισμό:

«Δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και να χτίσουμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά κάτι. Όταν λέω ότι είμαι εδώ και με τον Κέβιν (σ.σ Ντουράντ), εννοώ ότι θέλουμε μαζί με τον Τζο Τσάι (σ.σ ιδιοκτήτης των Νετς) και τον Σον Μαρκς (GM της ομάδας) να κάνουμε κάτι καλό. Δεν αφορά μόνο εμένα και τον Ντουράντ. Εμείς είμαστε οι Πυλώνες της ομάδας, αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες με συμβόλαιο. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνομε κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι, να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε τι θα χτίσουμε.

Νομίζω ότι ήταν μία σεζόν με πολύ συναίσθημα. Ένιωσα ότι απογοήτευσα την ομάδα επειδή δεν μπορούσα να παίξω. Πιστεύω ότι αυτό μας αποπροσανατόλισε κάποιες φορές.

Και για αυτό είχαμε κάποιες δραστικές αλλαγές. Καμία φορά όμως αισθάνομαι ότι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε εκτός ομάδας μας επηρέασε.

Πολλά πράγματα μπήκαν στα αποδυτήριά μας και δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε. Ξέρω ότι πολλοί ήθελαν να μας δουν να αποτυγχάνουμε φέτος, μας αποκάλεσαν φαβορί και έχουν πολλά να πουν τώρα. Αυτό θα μου δώσει κίνητρο το καλοκαίρι»,

Tags:
Kyrie Irving