O Quin Snyder αποφάσισε να μη συνεχίσει στον πάγκο των Utah Jazz για 9η συνεχόμενη χρονιά, «ανοίγοντας» τη θέση του προπονητή και βάζοντας πλέον… δουλειά στην ομάδα της Utah σχετικά με τον αντικαταστάτη του.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Adrian Wojnarowski, μέσα στα ονόματα των προπονητών που θα περάσουν από συνέντευξη είναι και αυτό του Frank Vogel, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια βρισκόταν στους Los Angeles Lakers και τον Απρίλιο, λόγω της μεγάλης αποτυχίας των «Λιμνανθρώπων» να μπουν έστω στα Play-in, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Los Angeles. Εκτός, βέβαια, του 48χρονου τεχνικού, υποψήφιος είναι και ο assistant coach των Jazz (και βοηθό του Snyder μέχρι φέτος), Lamar Skeeter.

Τα υπόλοιπα ονόματα προπονητών που θα περάσουν από συνέντευξη είναι: o Johnnie Bryant (Knicks), o Will Hardy (Celtics), o Charles Lee (Bucks), ο Joe Mazzulla (Celtics), καθώς και οι assistant στη Utah, Alex Jensen και Terry Stotts. Το επικρατέστερο όνομα για τον πάγκο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα απ’ τους ανθρώπους της Utah φυσικά. 

Tags:
NBA Utah Jazz