Τα ξημερώματα της Τετάρτης (9 Ιουνίου), οι Utah Jazz υποδέχθηκαν τους Los Angeles Clippers, που πριν από λίγες ώρες είχαν αποκλείσει με 4-3 νίκες τους Dallas Mavericks του Luka Doncic, και κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ δύσκολη νίκη χάρις τη σωτηρία τάπα του Rudy Gobert στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Για να φτάσουν όμως, σε αυτό το χρονικό σημείο, έπρεπε να προηγηθεί ένα συγκλονιστικό σόου από τον ηγέτη τους, τον Donovan Mitchell, που πέτυχε 45 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες, σουτάροντας με 16-30 εντός πεδιάς και 6-15 από τη ζώνη του τριπόντου!

 

 

 

Σε εκπληκτική στόφα ήταν επίσης και οι Bojan Bogdanovic και Jordan Clarkson, που μέτρησαν αθροιστικά 36 πόντους με 12-32 σουτ και 9-20 τρίποντα, ενώ το double double του Gobert (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 2 τάπες) προστάτευσε το ζωγραφιστό με συνέπεια (μόλις 28 πόντοι εκεί οι Clippers).

 

 

 

Στην τελευταία φάση του αγώνα, και ενώ οι Clippers έτρεχαν ένα σερί της τάξης του 8-3 για να μειώσουν στο τρίποντο την απόστασή τους από τους ανώτερους “Μορμόνους“, ο Γάλλος center έκανε μια δυναμική τάπα στον Marcus Morris Sr. που προσπάθησε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και χάρισε έτσι μια σπουδαία νίκη στην αρμάδα του!

 

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.