Εννέα χρόνια (παρά κάτι ημέρες) μετά την έκρηξη της “Linsanity”, ο Jeremy Lin φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με τον Shams Charania του Athletic και τον Marc Spears του Undefeated, ο 32χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο στους Golden State Warriors, προκειμένου να παίξει αρχικά στη θυγατρική ομάδα τους στην G-League.

Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, ο ίδιος ο Lin διέψευσε τις πληροφορίες των δύο ρεπόρτερ! “Γουάου, ηρεμήστε όλοι σας… Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις”, έγραψε στο Twitter ο Lin, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν στην Κίνα και συγκεκριμένα στους Beijing Ducks.

Ο Lin έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ΝΒΑ τη σεζόν 2010-11, όταν υπέγραψε διετές μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο στους Warriors. Πέρασε απαρατήρητος, πάντως, μέχρι που στις 28 Δεκεμβρίου 2011 τον πήραν οι Knicks. Στη Νέα Υόρκη γεννήθηκε το πιο απροσδόκητο story των τελευταίων δεκαετιών, καθώς ο Lin, ένας undrafted Αμερικανός με ρίζες στην Ταϊβάν, έγινε ξαφνικά σταρ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις στους Knicks.

Στα εννέα χρόνια που έπαιξε στο ΝΒΑ, από το 2010 έως το 2019, ο Lin είχε 11,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 25,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο με τους Warriors, τους Knicks, τους Rockets, τους Lakers, τους Hornets, τους Nets, τους Hawks και τους Raptors.