Το «202 assist» είναι μία πρωτότυπη ιδέα του σούπερσταρ των Wizards, John Wall, με στόχο να βοηθήσει άτομα που δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Έτσι, σε ερωτήσεις που του τέθηκαν, μίλησε για αρκετά θέματα της εφετινής σεζόν.

Ο John Wall ως γνωστός φιλάνθρωπος, μέσω ενός ιδρύματος που έχει, δημιούργησε το «202 assist», μέσω του οποίου δίνει τη δυνατότητα της βοήθειας, στον κόσμο που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του.

Χαρακτηριστικά σε ερωτήσεις που του τέθηκαν, ο ίδιο τόνισε, για την εφετινή σεζόν, «Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τη σεζόν. Πιστεύω πως θα κοιτάξουν την ασφάλεια τη δική μας και των οικογενειών μας και θα μας φροντίσουν. Αν θεωρούν ότι πρέπει να παίξουμε, τότε θα το κάνουμε. Αν όχι, τότε θα σταματήσουμε και θα προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του, «Είμαι υγιής! Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω, όπως έπαιζα και πριν. Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ. Έχω επικεντρωθεί να παίξω και να δω πόσο έχει βελτιωθεί ο Μπιλ, αλλά και η ομάδα. Επίσης, θέλω να δω τι αλλαγές έχει κάνει η ομάδα, ώστε να είναι προετοιμασμένη για την επόμενη σεζόν και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

 

 

 

 

Tags:
John Wall