Ο δημοσιογράφος Sam Smith  είναι στα «μαχαίρια» με τον Michael Jordan και ρίχνει στον MJ… μαχαιριές όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος της «Chicago Tribune» που ήταν υπεύθυνος για το ρεπορτάζ των Chicago Bulls την εποχή της δυναστείας των «ταύρων» έφερε στην επιφάνεια άλλη μια ιστορία, που δείχνει την… άλλη πλευρά του MJ και τον κακό τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν πολλές φορές στους συμπαίκτες του.

Ο Smith μίλησε στο Tolbert Krueger and Brooks Podcast «KNBR-AF – KNBR 680» για αυτή την… κακή πλευρά του Jordan.

Ο Smith είπε ότι παίκτες των Bulls του έλεγαν συνέχεια για την κακή συμπεριφορά του «Air» και του αποκάλυψαν μια ιστορία με τον Horace Grant, τον οποίο ο Jordan δεν τον άφησε να φάει στο αεροπλάνο μετά από ένα ματς, επειδή ο συμπαίκτης του MJ είχε κακή απόδοση.

Ο δημοσιογράφος Sam Smith ανέφερε για το όλο συμβάν: «Είχαν έρθει οι παίκτες και  μου έλεγαν: ‘Ξέρεις τι έκανε ο Michael; Πήρε το φαγητό του Horace Grantστο αεροπλάνο επειδή είχε παίξει άσχημα στο ματς. Και έλεγε σε όλους. Μην τον ταΐζετε. Δεν αξίζει να φάει…”. Συνέχεια γινόταν αυτό και μου έλεγαν τέτοια πράγματα. Και ρωτούσαν: “Μα γιατί δεν τα γράφεις;” Και τους απαντούσα: “Δεν τα γράφω εκτός και αν μου πεις ότι τα λες εσύ”. Δεν έγραφα επικαλούμενος πηγές. Και του εξηγούσα ότι δεν είχα πρόβλημα να τα γράψω αρκεί να ήταν δικές τους δηλώσεις. Και αμέσως μου έλεγαν: “Όχι, όχι, όχι, όχι. Δεν μπορούμε να πούμε αυτά τα πράγματα για τον Michael”».

Ο Smith με τον Michael Jordan είναι όπως είπαμε στην αρχή «δηλωμένοι εχθροί» εδώ και χρόνια. Μάλιστα ο Smith είναι ο συγγραφέας του περίφημου βιβλίου «Jordan Rules», όπου παρουσιάζεται όχι το λαμπερό, αλλά το σκοτεινό πρόσωπο του MJ και η κακή συμπεριφορά του.

 Ο Smith ήρθε να προστεθεί στην λίστα με όσους τελευταία έχουν σύρει πολλά στον Jordan, όπως ο συμπαίκτης του MJ, o Craig Hodges αλλά και ο μύθος του ΝΒΑ Kareem Abdul Jabbar.

TO HXHTIKO ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ SAM SMITH