Η αναμέτρηση των Lakers με τους Hawks πέρασε σε δεύτερη μοίρα τα ξημερώματα της Τρίτης (2/2). Ο λόγος; Το trash talking μεταξύ του LeBron James και τεσσάρων θεατών που κάθονταν στα courtside καθίσματα της State Farm Arena της Atlanta, με αποκορύφωμα τις ύβρεις που εκτόξευσε στον σούπερ σταρ των Lakers μία φίλαθλος!

Το συμβάν θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό, ώστε οι διαιτητές να διακόψουν προσωρινά το παιχνίδι περίπου οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη, να μπει η ασφάλεια του σταδίου στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια να απομακρύνουν από το γήπεδο τους τέσσερις θεατές. Μία κίνηση που ακόμα και ο ίδιος ο James θεώρησε υπερβολική

«Είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι επέστρεψαν. Δεν πιστεύω ότι ήταν απαραίτητο να τους πετάξουν έξω», σχολίασε μετά τον αγώνα ο James για την έντονη στιχομυθία που είχε με τους θεατές και κυρίως με το ζευγάρι που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, την Juliana και τον Chris Carlos.

Ο κύριος λόγος βέβαια που το θέμα πήρε μεγάλη -και σε παγκόσμιο επίπεδο- έκταση δεν είναι άλλος από την 25χρονη Juliana Carlos, η οποία δηλώνει influencer στο Instagram. Λίγο μετά την απομάκρυνσή της από το γήπεδο, μάλιστα, φρόντισε να εξηγήσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού της τι ακριβώς συνέβη…

«Ο LeBron James κοίταξε τον άνδρα μου κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον έβρισε. Κι εγώ σηκώθηκα και του είπα: Μην μιλάς γαμ… στο σύζυγό μου. Εάν μιλήσεις άλλη μια φορά στο σύζυγό μου θα στο βουλώσω. Και αυτός μου είπε: βούλωσε το στόμα σου ηλίθια σκ…α. Κι εγώ του είπα: Εσύ βούλωσε το».

Λίγη ώρα αργότερα ο James ανάρτησε το εξής tweet: «Η courtside Karen ήταν ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ, ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ»

Το συμβάν αντιμετωπίστηκε με χιούμορ ανά το ΝΒΑ. Οι Hawks, πάντως, σκοπεύουν να διεξάγουν έρευνα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κυρώσεις για το ζεύγος Carlos. Μέχρι τότε, βέβαια, η αναπάντεχη δημοσιότητα που απέκτησε η 25χρονη Juliana έχει μεταφραστεί σε χιλιάδες νέους followers στο Instagram!

Σύμφωνα με το σάιτ totalprosports.com, το προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε περίπου 12.000 followers πριν από το συγκεκριμένο συμβάν. Μερικές ώρες αργότερα ο αριθμός αγγίζει τις 50.000, ενώ οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι της στο YouTube έχουν υπερδιπλασιαστεί!