O Enes Kanter εξακολουθεί να… ψάχνει ομάδα, αφού παραμένει free agent, ωστόσο συνεχίζει να εξαπολύει «βέλη» στις δηλώσεις του.

 

Αυτήν τη φορά μίλησε στο «TMZ», στο οποίο αναφέρθηκε τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στον Adam Silver, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι τον πιέζουν ν’ αποσυρθεί απ’ τα 30 του. Συγκεκριμένα, είπε: «με πιέζουν να αποσυρθώ στα 30 μου, δυστυχώς. Όμως θα το ξεπεράσω. Συνεχίζω να γυμνάζομαι και να προπονούμαι», ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά του ΝΒΑ και του Adam Silver, λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το NBA και ο Άνταμ Σίλβερ είναι σίγουρα ένας από τους πιο υποκριτικούς οργανισμούς και ένας από τους πιο υποκριτικούς επιτρόπους στον κόσμο. Το ΝΒΑ έχει δισεκατομμύρια δολάρια συνδεδεμένα με τη δικτατορία της Κίνας. Υποστηρίζουν πράγματα μέχρι να επηρεάσει τα χρήματά τους ή την επιχείρησή τους. Κάποιος έπρεπε να τους εκθέσει, και κάποιος τελικά τους εξέθεσε και από πρώτο χέρι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Enes Kanter αγωνίστηκε για 35 παιχνίδια με τη φανέλα των Boston Celtics την περασμένη σεζόν, στα οποία μέτρησε 3.7 πόντους και 4.6 ασίστ σε 11.8 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει καμία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.