Το πρόβλημα του Kawhi Leonard στο χειρουργημένο (δεξί) γόνατο μάλλον είναι σοβαρότερο απ’ ότι αρχικά φαινόταν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (24/9) ο Lawrence Frank, ο οποίος δεν περιμένει να δει τον σούπερ σταρ των Clippers σύντομα στα γήπεδα. Τουναντίον, μόνο αισιόδοξος δεν είναι ο πρόεδρος της ομάδας…

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, κανείς δεν ξέρει το χρονικό πλαίσιο όταν έχεις να κάνεις με ανάρρωση από τραυματισμό χιαστού. Έχει ένα πολύ λεπτομερές σχέδιο με μια σπουδαία (ιατρική) ομάδα και θα αφήσουμε το σώμα του και τους γιατρούς να μας πουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή», τόνισε ο Frank αναφορικά με την ανάρρωση του Leonard, από τον τραυματισμό που υπέστη στον 4ο αγώνα της ημιτελικής σειράς των Clippers με την Jazz στις 14 Ιουλίου.

Ο Leonard είναι ένας από τους τρεις παίκτες των Clippers, οι οποίοι δεν θα είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδας, μαζί με τον Serge Ibaka (αναρρώνει κι αυτός από χειρουργείο) και τον rookie Jason Preston, το Νο. 33 του φετινού Draft, που τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα.