Ποιος είπε ότι οι μπασκετικοί μισούν θανάσιμα ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και το ανάποδο; Να παραδεχτούμε ότι αυτό ισχύει αρκετές φορές. Όχι, πάντα όμως. Υπάρχουν και πολλοί μπάσκετικοί που λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Και μάλιστα δεν μιλάμε και για όποιους όποιους, αλλά ακόμα και για σταρ του ΝΒΑ, όπως ο Kevin Durant, ο οποίος όχι μόνο φαίνεται να του αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έγινε και κομμάτι  του, καθώς απέκτησε το 5% της αμερικανικής ομάδας Philadelphia Union, που μετέχει στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο «KD» πήρε στα χέρια του το 5% της αμερικανικής ομάδας της Major League Soccer, αλλά έχει συμφωνήσει να αποκτήσει άλλο ένα 5% στο μέλλον.

«Είμαι φαν του MLS και βλέποντας τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται ήταν πολύ ιντριγκαδόρικο να μπω σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε στο ESPN ο Durant.

Ο Durant μίλησε και μέσα από το twitter και ανέφερε: «Είναι επίσημο. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους Philadelphia Union για πολλά χρόνια. Είναι η ομάδα μου».

Ο παίκτης των Nets αναμένεται να συμπαρασταθεί όχι μόνο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Φιλαντέλφια, αλλά και στην πόλη, καθώς ανακοινώθηκε ότι το ίδρυμά του «Kevin Durant Charity Foundation» θα βοηθήσει μέλη της τοπικής κοινότητας.

Ακολούθησε τον Harden

Ο Kevin Durant δεν είναι ο μόνος παίκτης του ΝΒΑ, που αποφάσισε να πάρει μετοχές ποδοσφαιρικής ομάδας του MLS. Ο πρώτος ήταν ο σταρ του Houston, James Harden, o οποίος μπήκε στους Houston Dymamo.

 

ΤΟ POST TOY KEVIN DURANT