Οι μνηστήρες του Kevin Durant δεν είναι λίγοι. Το φαβορί, πάντως, αυτή τη στιγμή είναι ένα σύμφωνα με το Athletic: οι Suns. Οι τελευταίες πληροφορίες του αμερικανικού σάιτ αναφέρουν ότι το Phoenix έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει μέσω ανταλλαγής τον κορυφαίο σύγχρονο σκόρερ του ΝΒΑ, παρότι το Brooklyn ζητάει πολλά. Υπερβολικά πολλά.

Οι Nets φέρονται να θέλουν ως ανταλλάγματα για τον “KD” δύο All-Stars, draft-picks και άλλον έναν παίκτη πεντάδας (!), αξιώσεις που είναι βέβαια κατάτι δύσκολο να ικανοποιηθούν. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει τους DeAndre Ayton, Mikal Bridges (όπως φημολογείται ότι προσφέρουν οι “ήλιοι”) σίγουρα δεν είναι αρκετό, προκριμένου να ολοκληρώσει το trade η ομάδα της Αριζόνα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει στις διαπραγματεύσεις και τον Devin Booker.

Οι Suns δεν “παίζουν” βέβαια μόνοι τους. Το Miami θέλει πολύ τον 34χρονο σμολ φόργουορντ, εντούτοις σύμφωνα με το Athletic ο Durant θα πήγαινε στη Heat, μόνο εφόσον μπορούσε να παίξει μαζί με τους Jimmy Butler, Bam Adebayo και Kyle Lowry. Κάτι που περιπλέκει και την προσπάθεια του Miami να αποκτήσει τον Donovan Mitchell από την Utah

Τον “KD” γλυκοκοιτάζουν ακόμα το Toronto, η Oklahoma City και η Βοστώνη, ωστόσο θα βγουν στη δημοσιότητα και άλλες ομάδες τις επόμενες ώρες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν δεν αποφασίσει ο Durant πού θέλει να παίξει (και εάν δεν βρεθεί φυσικά και το κατάλληλο “πακέτο” για να πραγματοποιηθεί το trade), δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στα υπόλοιπα σημαντικά “μέτωπα” της φετινής Free Agency.