Μετά τους θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ και δη του ΝΒΑ Michael Jordan και LeBron James, o Kevin Durant έγινε πριν από μερικές ώρες μόλις ο τρίτος διαχρονικά αθλητής στην ιστορία της ΝΙΚΕ που υπογράφει δια βίου συμβόλαιο με την εταιρεία – κολοσσό.

Για την ακρίβεια, ο σπουδαίος σκόρερ και νυν άσος των Phoenix Suns είχε πρωτουπογράψει με την ΝΙΚΕ ήδη από την rookie του σεζόν στο ΝΒΑ το 2007 και έκτοτε με νέα συμβόλαια παρέμενε πάντοτε μια από τις σταθερές και πλέον πολύτιμες υπογραφές που είχε κερδίσει ποτέ η εν λόγω εταιρεία αθλητικών ειδών.

Πλέον, ακόμα και αν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί -αν και κατά πάσα πιθανότητα γίνεται λόγος για ένα ποσό κοντά στην τάξη του 1 δισ. δολ., ένα ποσό με το οποίο είχε συμφωνήσει πριν από μερικά χρόνια με την ΝΙΚΕ ο «Βασιλιάς»- ο KD θα συνεχίσει να είναι… κάτοικος ΝΙΚΕ δια παντός ακόμα και όταν η καριέρα του στα παρκέ του ΝΒΑ περάσει προ πολλού.

Θυμίζουμε πως ο 34χρονος πια Durant εκκίνησε τη σεζόν στο Brooklyn και τους Nets γράφοντας 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 ματς και πλέον αγωνίζεται με τους Ήλιους στα Playoffs μετρώντας 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε πέντε ματς μέχρι στιγμής κόντρα στους LA Clippers του άλλοτε κολλητού του φίλου Russell Westbrook.