New York Knicks ετοιμάζονται να ξεκινήσουν επαφές με τον Jason Kidd για τη θέση του νέου προπονητή της ομάδας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα όμως, έχει και… δεύτερο επίπεδο, στο οποίο δεσπόζει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Kincks έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Jason Kidd, ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας ως παίκτης (2012-13) και ετοιμάζονται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι η απόφαση του συλλόγου της Νέας Υόρκης να χτυπήσει την πόρτα του 47χρονου κόουτς δεν είναι τυχαία και έχει σε δεύτερο πλάνο ως στόχο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» αποτελεί σούπερ σταρ του ΝΒΑ και όλες οι ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος θα έδιναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Οι Knicks δεν αποτελούν φυσικά εξαίρεση.

Πάμε τώρα να δούμε τι ρόλο μπορεί να έχει ο Kidd στο όλο θέμα. Ο Αμερικανός προπονητής είχε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παίκτης στους Bucks από το 2014 έως το 2018 οπότε και ήταν στον πάγκο των «ελαφιών».

Ο «Greek Freak» έκανε το μεγάλο «μπαμ» επί των ημερών του Kidd στην ομάδα. Ο 47χρονος προπονητής έπινε νερό στο όνομα του Έλληνα παίκτη. Μάλιστα ήταν ο πρώτος που τον έβαζε να παίξει ακόμα και στις θέσεις των «κοντών», διότι θεωρούσε ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Ο Giannis του είχε και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και φυσικά τον θεωρεί «μέντορά» του.

Οι Knicks, λοιπόν, θεωρούν ότι αν ο Αντετοκούνμπο αποφασίσει να φύγει από τους Bucks, τότε η ομάδας της Νέας Υόρκης θα έχει με τον Kidd στον πάγκο της ένα μεγάλο αβαντάζ για να δελεάσει τον Έλληνα παίκτη.

 

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BUCKS ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ KIDD ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ