Σύμφωνα με δημοσίευμα του Jason Anderson του sacbee.com, οι Sacramento Kings φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του Domantas Sabonis από τους Indiana Pacers -οι οποίοι έχουν βγάλει στη… φόρα όλους τους παίκτες του ρόστερ τους πλην του Duarte– , με την αρμάδα της Καλιφόρνια να είναι έτοιμη να παραχωρήσει για χάρη του Λιθουανού τον κορυφαίο της παίκτη, τον De’ Aaron Fox!

Φαίνεται λοιπόν, πως οι «Βασιλιάδες», που είχαν αποκτήσει ήδη από πέρυσι τον Tyrese Haliburton στο ετήσιο Draft, έναν παίκτη στην ίδια θέση με τις ίδιες ικανότητες με τον σταρ τους, είναι έτοιμοι να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους με τον απόφοιτο του Kentucky και να αποκτήσουν έναν εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων αυτήν τη στιγμή στο ΝΒΑ!

Η «Αλεπού» έχει αγωνιστεί φέτος σε 42 ματς (34 λεπτά συμμετοχής) μετρώντας 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε αυτό το διάστημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως αναμένεται να λάβει περίπου 135 εκ. δολ. τις επόμενες 4 σεζόν -κάτι που ωστόσο δεν πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα την Ιndiana.