Οι Philadelphia 76ers έχουν βγάλει στο… σκαρί τoν Ben Simmons σύμφωνα με δημοσιεύματα εξ Αμερικής εδώ και κάποιες ημέρες, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει ήδη έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Αυστραλό PG.

Μια από αυτές είναι και οι Sacramento Kings που έχουν πλησιάσει τους Sixers έντονα, αλλά να μην έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τη χρυσή τομή, με το όνομα του De’ Aaron Fox να είναι το μεγάλο πρόβλημα των εν λόγω διαπραγματεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Βασιλιάδες» δεν επιθυμούν να προσφέρουν τον κορυφαίο παίκτη τους στο deal και αντ’ αυτού δίνουν 3 picks πρώτου γύρου στην αρμάδα του Doc Rivers, αλλά και τους Marvin Bagley και Buddy Hield, που αμφότεροι έχουν εκφράσει έντονα την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Από μεριάς τους φυσικά, οι 76ers δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να δεχθούν αυτή τη προσφορά, αφού -θεωρητικά- θα συναντήσουν στο διάβα τους πολύ πιο θελκτικές προτάσεις από αυτή του Sacramento.

Ωστόσο, σε περίπτωση που την αποδέχονταν, ένα δίδυμο παικτών που δεν έχουν το καλύτερο σουτ και tendency του κόσμου και χρειάζονται αποκλειστικά τη μπάλα στα χέρια τους για να είναι αποτελεσματικοί μάλλον δεν θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία για τους Kings