Πριν από δύο δεκαετίες και κατά τη διάρκεια της επικής και ιστορικής για τους λάθους λόγους σειράς των Los Angeles Lakers με τους Sacramento Kings (4-3 οι Lakers), ο τότε προπονητής των Λιμνανθρώπων, ο Phil Jackson, είχε αποκαλέσει την πρωτεύουσα της Καλιφόρνια “πόλη των αγελάδων” για να πικάρει τους αντιπάλους οπαδούς, που έκαναν πάρα πολλή φασαρία στα εντός έδρας ματς στα Playoffs της Δύσης.

Αυτό ήταν. Έκτοτε, οι οπαδοί των Βασιλιάδων πάντοτε γέμιζαν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στην postseason με κουδούνια αγελάδων προκειμένου να δημιουργήσουν έντονη φασαρία για τον εκάστοτε αντίπαλο. Ωστόσο, με τα χρόνια να περνούν και τους Kings να μην μπαίνουν στα Playoffs για 17 ολόκληρα συνεχόμενα χρόνια η παράδοση αυτή χάθηκε. Πριν τη φέρουν ξανά στα προσκήνιο οι Golden State Warriors, οι οποίοι ενημέρωσαν το φίλαθλο κοινό των Kings πως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι κουδούνες στο δικό τους γήπεδο για το Game 3 της μεταξύ τους σειράς για τον πρώτο γύρο της Δύσης.

Στα πρώτα δύο ματς, υπήρχαν κάποιες σκόρπιες κουδούνες στο γήπεδο του Sacramento και μένει να δούμε αν αυτή η προειδοποίηση των Πολεμιστών θα τις επαναφέρει σε μεγαλύτερο βαθμό όταν η σειρά επιστρέψει από το San Francisco εκεί για το Game 5 της σειράς.