Οι Hawks και οι Knicks, οι δύο ομάδες-έκπληξη της περσινής σεζόν στην Ανατολή, δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά φέτος. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν trade μεταξύ τους. Ένα trade που τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν ενδυναμώνει μόνο μία ομάδα: τη Νέα Υόρκη.

Επίκεντρο της ανταλλαγής είναι ο Cameron Reddish, ο 22χρονος σμολ φόργουορντ που επιλέχθηκε στο Νο. 10 του Draft το 2019 και διανύει την καλύτερη χρονιά του, παρότι παίζει λίγο πάνω από 23 λεπτά στην υπερβολικά γεμάτη περιφέρεια της Aτlanta.

Σύμφωνα με το ESPN οι Knicks απέκτησαν μαζί με τον παλιό συμπαίκτη του RJ Barrett στο Duke και τον Solomon Hill (είναι νοκ άουτ για όλη τη χρονιά), καθώς και ένα draft-pick 2ου γύρου για το 2025. Οι Hawks, από την άλλη, απέκτησαν τον Kevin Knox και το 2ο φετινό draft-pick 1ου γύρου των Knicks (προστατευμένο για το Top 18), που είχαν στην κατοχή τους από παλαιότερη ανταλλαγή με τη Charlotte.

O Reddish έχει φέτος 11,9 πόντους σε 23,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, σουτάροντας με 40,2% συνολικά, με 37,9% στα τρίποντα και με 90% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.