Την προσομοίωση της διαδρομής – θανάτου της πτήσης του μοιραίου Sikorsky στο οποίο επέβαινε ο μύθος του ΝΒΑ, Kobe Bryant η κόρη του και άλλα 7 άτομα, τα οποία έχασαν την ζωή τους μετά την συντριβή του ελικοπτέρου, παρουσίασε το «The Flight Channel» στο κανάλι του στο You Tube.

Το «The Flight Channel» έκανε αναπαράσταση μέσω υπολογιστή της πτήσης του ελικοπτέρου από την στιγμή που απογειώθηκε ως τη στιγμή που έπεσε σε λόφο στην Καλιφόρνια.

Τo «The Flight Channel» βέβαια, δεν παρουσίασε κάποια από τις εκδοχές για τα αίτια της συντριβής. Εκανε καταγραφή όλων των στοιχείων που υπάρχουν και παρουσίασε σε βίντεο (μέσω υπολογιστή) όλες τις στιγμές της πτήσης.

Το Sikorsky S-76 με κωδικό αναγνώρισης N72EX σηκώθηκε από το ελικοδρόμιο στις 9:30 τοπική ώρα (19:30, ώρα Ελλάδας στις 26/1). Εκανε πτήση μέσα σε ομίχλη. Στις 9:47 τοπική ώρα έπεσε σε λόφο κοντά στην Ακαδημία του Bryant, όπου πήγαινε ο σταρ του ΝΒΑ με την κόρη του για ένα αγώνα.

Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν ακόμα τα αίτια της τραγωδίας. Πολλές εκδοχές έχουν βγει στην επιφάνεια (οι περισσότερες αποδίδουν το ατύχημα σε κακή ορατότητα, λόγω ομίχλης). Το οριστικό φως θα ρίξει, όμως, σε αυτή την υπόθεση, που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, οδύνη και θλίψη σε όλο τον πλανήτη, η έκθεση των αρμόδιων υπηρεσιών Federal Aviation Administration και National Transportation Safety Board.

 

Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ

 

 

Tags:
Kobe Bryant