Καθώς τα νέα επεισόδια του “The Last Dance” έχουν “καθηλώσει” ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη, ο αστέρας των Detroit Pistons Bill Laimbeer μίλησε στο ESPN και τη δημοσιογράφο Rachel Nichols για το περιβόητο γεγονός που οι Pistons δεν έδωσαν ποτέ το χέρι τους στην ομάδα των Chicago Bulls μετά τη νίκη τους στους τελικούς της Ανατολής το 1991!

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο άλλοτε σέντερ των “Bad Boys”:

“Γιατί να μετανιώσω; Δεν με νοιάζει τι λένε τα Media για μένα. Ποτέ. Αν το έκανα δεν θα τα κατάφερνα”. 

“Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίζω παιχνίδια και πρωταθλήματα. Να κάνω οτιδήποτε περνούσε από το χέρι μου για να βγάλω τον εαυτό μου κι η ομάδα να εξαντλήσει τις δυνατότητες της. Και το κάναμε. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν οι πρωταθλητές κόσμου”.

“Γκρινιάζανε και έκλαιγαν για ενάμισι χρόνο πως ήμασταν κακοί για το παιχνίδι και το κυριότερο όμως ξέρεις ποιο ήταν; Έλεγαν ότι ήμασταν κακοί άνθρωποι. Δεν ήμασταν. Ήμασταν απλά μπασκετμπολίστες που νικούσαν. Αυτό που είπαν πραγματικά με ενόχλησε. Δεν γνώριζαν ποιοι ήμασταν ως άνθρωποι και για την οικογενειακή μας ζωή. Ήταν κλαψιάρηδες. Δεν ήθελα να τους δώσω το χέρι μου. Κέρδισαν τη σειρά. Οκ, το αναγνωρίζω, το ξεπέρασα και πάω μπροστά”.

Δείτε το εν λόγω βίντεο: