Εφόσον οι αγωνιστικές δραστηριότητες στο ΝΒΑ έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο αστέρας των Chicago Bulls μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας του και για το πόσο τους πέτυχε. 

Οι Bulls μέχρι και τη διακοπή του ΝΒΑ βρισκόντουσαν στην 11η θέση της Ανατολής έχοντας ρεκόρ 22-43 και τα Playoffs που ήταν και ο στόχος τους πλέον αποτελεί ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο.Πλέον, οι Bulls έχουν αλλάξει σελίδα όσον αφορά το κομμάτι του front office και για αυτό το λόγο,ο ηγέτης της ομάδας Zach LaVine μίλησε διεξοδικά για το θέμα αυτό. 

Δείτε τι είπε ο LaVine:

«Πρέπει να έχεις στόχους. Είχαμε έναν στόχο γι’ αυτή την σεζόν και δεν τον πετύχαμε. Δεν φτάσαμε ούτε κοντά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο περιμέναμε. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούσαμε. Σε πολλά παιχνίδια φέτος απλά το χάσαμε, οπότε οι προπονητές παίρνουν τις ευθύνες. Αλλά μερικές φορές είναι και οι παίκτες και πρέπει να βγούμε μπροστά. Για εμένα είναι σημαντικό να έχουμε όλοι κοινό στόχο. Πρέπει να έρθουμε, να έχουμε όλοι έναν στόχο και να πάμε γι’ αυτόν. Πρέπει όλοι να ξέρουν τον ρόλο του, κάποιοι ακολουθούν, κάποιοι βγαίνουν μπροστά. Πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό, να είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο».

Παράλληλα, για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε:

«Θέλω να μπορώ να κερδίζω. Είμαι νικητής. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Μένω στο γυμναστήριο. Νομίζω ότι ήμουν All Star φέτος, νομίζω είχα πολύ καλή σεζόν πέρυσι. Δεν με σταματάει τίποτα. Είμαι απόλυτος. Θέλω να μπορώ να κερδίζω, γιατί όλα έρχονται με αυτό».