Ο ηγέτης των Chicago Bulls Zach LaVine μιλώντας στο HoopsHype εκτενώς για πολλά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα αυτή τη στιγμή, έδωσε πολλές “πικάντικες” απαντήσεις. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίδραση του “θρύλου” του ΝΒΑ και των Chicago Bulls Michael Jordan, στο “The Last Dance”, στην πρόσληψη του Artūras Karnišovas και του Marc Eversley των Bulls, αλλά και πολλά θέματα υγείας που ταλανίζουν παγκοσμίως όλον τον πλανήτη. Tέλος, αναφέρθηκε και στα ινδάλματά του, τον Michael Jordan αλλά και τον Kobe Bryant.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο σταρ των Bulls:

«Όποτε βλέπω τη σειρά, βγαίνω έξω και σουτάρω, ή πάω να γυμναστώ. Σε κάνει να σου λείπει το παιχνίδι. Το εκτιμώ πολύ που με ενημέρωσες για το στατιστικό αυτό. Είναι κάτι που δεν είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που μου το είπες. Είναι ωραίο, αλλά δεν βρίσκεις τη θέση σου ανάμεσα στους μεγάλους απλά επειδή τα πας καλά στα ατομικά στατιστικά. Χρειάζεται να είναι επιτθυμένη η ομάδα σου. Ανυπομονώ να βοηθήσω τους Μπουλς να βρεθούν εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται. Ήξερα πάντως πως ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 25 πόντους μέσο όρο τη σεζόν που αναδείχθηκε MVP. Οπότε μάλλον δεν τα πηγαίνω και τόσο χάλια!».

Ανυπομονώ να κάτσω στον καναπέ, να δω τη σειρά και για δύο ώρες να μην κάνω απολύτως τίποτα».

«Έχω μιλήσει και στον Καρνισόβας και στον Έβερσλι και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί τους. Νομίζω πως ήταν κάτι που χρειαζόταν, μια αλλαγή, ώστε και οι φίλαθλοι να δουν πως γίνεται μια προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση. Ο Γκαρ και ο Πάξσον έκαναν πολλά για εμάς, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται απλά μια αλλαγή. Οι φίλαθλοι θέλουν αποτελέσματα εδώ και τώρα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό στον αθλητισμό. Ανυπομνώ να ξεκινήσουμε και να δω. Ελπίζω όταν αρχίσουμε τη δουλειά να είμαστε όλοι έτοιμοι να θυσιαστούμε για την ομάδα. Αυτό χρειάζεται να γίνει για να κατακτήσεις αυτό που θες. Όλοι θα πρέπει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό για την επιτυχία. Τουλάχιστον για μένα. Τα πάντα έρχονται με τη σκληρή δουλειά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Τέλος για το κοινωνικό του έργο αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί τόνισε:

«Προσπάθησα απλά να βοηθήσω. Οι ήρωες αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εμείς, αλλά το ιατρικό προσωπικό. Και απλά πρέπει να φροντίσουμε τις λιγότερο τυχερές οικογένειες που δεν μπορούν να τραφούν σωστά ή που έχουν μέλη που είναι πλέον άνεργοι. Αλλά για εμένα οι άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα της υγείας είναι προτεραιότητα γιατί αυτοί είναι που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο. Είναι κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ, μεγαλύτερο από τους εαυτούς μας. Είναι ωραίο να είσαι σε θέση να προσφέρεις κάτι και απλά ήθελα να το κάνω».