Πριν λίγο καιρό ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, τώρα ήταν σειρά ενός άλλου «αστέρα» του ΝΒΑ, που έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ να επισκεφθεί την χώρα μας.

Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος αποφάσισε, μετά την είδηση ότι θα επιστρέψει στον… τόπο της δόξας του τα Χριστούγεννα (Μαιάμι Χιτ-Κλίβελαντ Καβαλίερς) , να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκεται με τη σύζυγό του στη Μύκονο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται περίεργο, βέβαια, όταν ήδη πολλοί διάσημοι αθλητές έχουν επισκεφθεί το Νησί των Ανέμων, το οποίο φέτος σημειώνει ρεκόρ σε τουριστική κίνηση, ξεπερνώντας άλλα μέρη συγκέντρωσης των λεγόμενων «celebrities», όπως το Σαν Τροπέ! Οι αφίξεις τέτοιων προσωπικοτήτων, άλλωστε, έχει ήδη λειτουργήσει ως η ιδανική διαφήμιση για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού τουριστών.

Όπως φαίνεται, επίσης, ο «βασιλιάς» απολαμβάνει τις διακοπές του στο όμορφο νησί μας, αποκαλύπτοντας πως αποτελεί δώρο στην αγαπημένη του Σαβάνα.

«Η Μύκονος στην Ελλάδα είναι καταπληκτική. Το δώρο μου στη Σαβάνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς ως σχόλιο στην παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.