Οι Bulls δεν θα πρέπει να υπολογίζουν τον Lonzo Ball πριν από το 2023. Ο 25χρονος γκαρντ υποβλήθηκε εκ νέου σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και και σύμφωνα με τους “ταύρους”, θα μείνει εκτός γηπέδων για «μερικούς μήνες».

Ποιο είναι το ευχάριστο; Στο Σικάγο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, καθώς το πρόβλημα στο γόνατο διευθετήθηκε και εφόσον πάνε όλα καλά, δεν θα τον ταλαιπωρήσει ξανά.

Αυτή είναι η δεύτερη εγχείρηση μέσα στο έτος που κάνει ο Ball στο ίδιο σημείο. Τον Ιανουάριο δεν είχε ανταποκριθεί καλά, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22. Συγκεκριμένα, έπαιξε μόλις σε 35 αγώνες (στους οποίους οι Bulls είχαν 22-13), έχοντας 13,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και σχεδόν ένα κόψιμο κατά μέσο όρο.

ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ PRESEASON O PRIMO

Στο μεταξύ, μία απώλεια θα έχουν για την preseason και οι Spurs. O λόγος για τον 19χρονο Josh Primo, τον δευτεροετή γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Gregg Popovich σε κάποιον αγώνα προετοιμασίας.

Το ευχάριστο είναι ότι στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου θα είναι λογικά έτοιμος ο Primo, ο οποίος είχε 5,8 πόντους ανά αγώνα στη rookie season, αλλά αναμένεται να έχει τύχη ακόμα και για μία θέση βασικού στο San Antonio μετά την απώλεια του Dejounte Murray.