Ο Κevin Love ήταν ο πρώτος που προσέφερε το αξιοσημείωτο ποσό των 100.000 δολαρίων στους εργαζομένους του γηπέδου της ομάδας των Cleveland Cavaliers. Ο 31χρονος ψηλός των “Cavs” έχει δείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο αρκετές φορές και έδειξε το δρόμο στους υπόλοιπους αστέρες και παράγοντες του ΝΒΑ να προσφέρουν στην κοινωνία σε μια δύσκολη χρονική περίοδο.

Μάλιστα, ο Love προέβη και σε σημαντικές δηλώσεις στους Los Angeles Times σχετικά με το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού και εξήγησε τους λόγους που έπραξε με αυτόν τον τρόπο στη δύσκολη αυτή στιγμή της ανθρωπότητας.

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά ο ηγέτης των Cleveland Cavaliers:

“Νιώθουμε όλοι το άγχος και την αγωνία για το άγνωστο. Τουλάχιστον εμένα αυτό με απασχολεί ιδιαίτερα και με τρομάζει. Μέρα με τη μέρα, ανοίγεις την τηλεόραση και ακούς τα νεά ρεπορτάζ και τα νούμερα. 

Είναι περίεργη εποχή για να ανταποκριθούμε στην πραγματικότητα. Αλλά από κοινωνικής πλευράς, το να βοηθάς τους άλλους με ανύποπτες πράξεις καλοσύνης, αν μπορείς να το κάνεις, είναι αυτό που κάνει εμένα και πολλούς άλλους να αισθανόμαστε καλύτερα. 

Είναι ένας κοινός εχθρός. Είναι ένας τρόπος να μείνουμε ενωμένοι. Νιώθω, ανιδιοτέλεια προσφέροντας, είναι ένα είδος θεραπείας για εμένα”.