Οι Lakers μπήκανε στην σεζόν με ένα και ξεκάθαρο στόχο και αυτός δεν ήταν και είναι άλλος από άλλον μιας και η σεζόν ακόμα συνεχίζεται.

Τα προβλήματα όμως στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν δεν αφήνουν τους Lakers σε ησυχία και προβληματίζουν ιδιαίτερα και τον θρύλο και πρώην πρόεδρο της ομάδας Magic Johnson. Ο θρυλικός point guard σχολίασε την φετινή σεζόν των Λιμνανθρώπων κάνοντας λόγο για τον τραυματισμό των AD kαι LeBron, τις καλοκαιρινές αποφάσεις των πρωταθλητών αλλά και τους υπόλοιπους contenders.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι νευρικός… Όταν ο LeBron και ο AD είναι εκτός με τραυματισμούς, αυτό αποτελεί αιτία προβληματισμού. Επιπρόσθετα, ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγαλύτερος από πέρσι. Υπάρχουν οι Jazz, το Denver και οι Clippers…Επίσης, αξίζουν credits στο Milwaukee για την απόκτηση του Τucker. Θα είναι καλύτερο με αυτή την ανταλλαγή. Εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί σε πράγματα συνηθίζαμε να κάνουμε καλά με τον Dwight Howard και τον Javale McGee. Ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό ως το τέλος των ανταλλαγών… Ακόμα πιστεύω στους Lakers».