Ο Magic Johnson έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε πως άνετα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στην τότε εποχή…

Στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποκλίνεται εδώ και καιρό ο άλλοτε Θρύλος των Lakers, Magic Johnson, με τον ίδιο για ακόμη μία φορά να δίνει ένα σημαντικό παράσημο θα λέγαμε στον Έλληνα σούπερσταρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Magic τον τοποθέτησε στους παίκτες που άνετα θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει και τις δεκαετίες του 80′ και του 90′ και να είναι σούπερσταρ.

Σε εκπομπή του Αμερικανικού ESPN, ρωτήθηκε για το ποιοι πέντε παίκτες από το σημερινό ΝΒΑ θα μπορούσαν όχι απλώς να παίξουν την δεκαετία του 80′ και του 90′ όταν το μπάσκετ ήταν πιο σκληρό αλλά και να είναι σταρ… και δεν δίστασε να απαντήσει.

«Εύκολο. Ξεκινάμε με τον LeBron. Μετά χωρίς αμφιβολία τον Durant, που μπορεί να σκοράρει σε κάθε εποχή. Τον Steph Curry ο οποίος θα σούταρε όπως τώρα και λατρεύω να τον παρακολουθώ.

Και νομίζω ότι θα έπαιρνα ακόμα τον Anthony Davis και τον «Greek Freak», οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν στην δική μου εποχή. Σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν και άλλοι, αλλά αυτούς διαλέγω».

Δείτε εδώ τι είπε ο Magic Johnson: