Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να θεωρείται από πολλούς στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ ως το φαβορί για να πάρει και φέτος (για δεύτερη σερί σεζόν) τον τίτλο του MVP της σεζόν. Ο Magic Johnson, όμως, έχει διαφορετική άποψη.

Ο μύθος του ΝΒΑ όμως, μάλλον σκέφτηκε μέσα από την αγάπη που έχει για τους Lakers και ξεκαθάρισε ότι για εκείνον φαβορί είναι ο σούπερσταρ των «λιμνάνθρωπων» και του αμερικανικού πρωταθλήματος, ο Lebron James και όχι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Χωρίς αμφιβολία ο Lebron είναι ο φετινός MVP».

Ο μύθος του ΝΒΑ και των Lakers είπε τις προτιμήσεις του και για τα άλλα φετινά βραβεία και αναλυτικά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους:

Rookie της χρονιάς: Ja Moranrt (Grizzlies)

Αμυντικός της χρονιάς: Anthony Davis(Lakers)

Προπονητής της χρονιάς: Taylor Jenkins (Grizzlies)

Πιο βελτιωμένος παίκτης: Brandon Ingram (Pelicans)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει για δεύτερη σερί σεζόν τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Και όχι άδικα.

Ο «Greek Freak» έκανε… όργια ως την διακοπή. Ο Giannis είχε ως εκεί 29,6 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ κατέβαζε 13,7 ριμπάουντ και μοίραζε 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μέσα σε όλα είχε τους Bucks στην κορυφή του ΝΒΑ, καθώς τα «ελάφια» είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με σκορ 53-12 (πίσω τους ήταν οι Λέικερς με 49-14).